Yoga retraite oud en nieuw. Yoga en wandelen als retraite (nieuw) 2019-02-01

Yoga retraite oud en nieuw Rating: 4,5/10 1512 reviews

Retraites

yoga retraite oud en nieuw

Stilte is niet iets om bang voor te zijn. Zij koken regelmatig samen voor retreats en zorgen voor smaakvolle en verrassende maaltijden waarbij ze zonder geraffineerde suiker, zoveel mogelijk glutenvrij en zo puur mogelijk koken. Onze yoga- en meditatiesessies worden rond dit thema vorm gegeven. Een uitstekend verzorgd yoga wellnessweekend in sfeervolle accommodatie met mooie lichte yogazaal incl. Alle maaltijden zijn vegetarisch 80% vegan en er wordt zoveel mogelijk vanuit het principe low-waste geleefd.

Next

Retraites

yoga retraite oud en nieuw

Sluit het oude jaar af op een serene en mooie manier met yoga, een speciale meditatie en een feestelijk Oud en Nieuw maaltijd. Van Snob tot Monnik Mensen inspireren op zoek te gaan naar hun eigen levenspad. Bekijk voor een mooie sfeerimpressie. Je bagage wordt naar de accommodatie gebracht. Dit geeft uiteindelijk krachtige mentale ontspanning.

Next

Oud en Nieuw Retraite

yoga retraite oud en nieuw

We denken dat er geen beter moment is om aan nieuwe gewoontes te beginnen dan door op een relaxte yoga nieuwjaarsvakantie te gaan. Overige activiteiten We sluiten met elkaar 2015 af en gaan met elkaar het nieuwe jaar in. En begin het nieuwe jaar vol met nieuwe energie! Er wordt dit weekend met liefde vegetarisch voor ons gekookt door Marcel. Zo kan iedereen prettig en bewust wakker worden en de nieuwe dag beginnen. Mindful bewegen Naast het beoefenen van meditatie zullen we ook mindful bewegen, als het ware bewegend mediteren.

Next

Retraites

yoga retraite oud en nieuw

Er gaat alleen van alles bijkomen. Het nieuwe werd vervolgens ondersteund door het openen van lichaam en geest tijdens twee dagen Vinyasa Yoga met Josefin Wikström waarin veel persoonlijke aandacht werd gegeven. We gaan het hart openen en blokkades weghalen op het hartchakra. Wanneer: Als onderbreking van een seminar, een vergadering, een bijeenkomst waar de dialoog de boventoon voert en het zitvlees wordt uitgedaagd tot ongekende prestaties…. De yoga zomer vakantie met diverse vormen van yoga, verblijf in de sfeervolle Volkshogeschool te Terschelling voorzien van mooie ruime tweepersoonskamers. Meditaties Naast de yoga zullen we een diversiteit aan meditaties doen. Deze opleiding bestaat in totaal uit 400 uur.

Next

Oud & Nieuw Yoga retreat 2018

yoga retraite oud en nieuw

Nieuws Het jaar 2018 zit er op! Ontdekken hoe fysieke belasting tijdens lopen kan transformeren als het lichaam zo optimaal beweegt. Op deze manier kun je volledig van jezelf houden en vanuit vrije wil de optimale verbinding met de ander maken en daar net zoveel van houden. Je kunt al binnen 9 uur van Amsterdam naar Toulouse reizen en binnen 11 uur naar Carcasonne. Marcel en Marieke hebben hun krachten gebundeld. Van 1 mei tot 1 oktober is het mogelijk om te kamperen op het landgoed. Het yogahuis is maar een kwartier lopen vanaf het treinstation.

Next

Retreat klank&stilte met Oud en Nieuw (Septon

yoga retraite oud en nieuw

Na de ochtendyogales is er ontbijt en maakt iedereen een eigen lunchpakket inclusief snacks klaar. Beschrijving Kom vieren wat is. Het afgelopen jaar was een bewogen jaar met veel veranderingen. Avond 31 december : 17:00: zaaldecoratie, eetzaal- en eetdecoratie, omkleden 18:30: feestmaal 21:00: avondprogramma 22:30: oudjaarsavond chill out 0:00: beste wensen 1 januari 2019: 09:30 mantrazang 10:00 brunch 11:00 — 12:00 Grote schoonmaak 12:00 - 1 3:00 afsluitende meditatie 13:00 - huiswaarts De leraar: Marloes van der Kamp heeft meer dan 15 jaar les-ervaring in yoga en meditatie. Het is mogelijk om het verblijf op de accommodatie te verlengen. Om 00:00 uur zullen we gezamenlijk deze kaartjes in de open haard verbranden zodat we letterlijk afscheid nemen van 2015. Programma Tijden Oud en Nieuw retraite: do 28 dec 15u — ma 1 januari 13u Om de dag goed te beginnen starten we om 07.

Next

van Oud naar Nieuw retraite

yoga retraite oud en nieuw

De winter nodigt je uit mee naar binnen te stromen en een diepe verbinding met jezelf te maken. Programma We beginnen 28 december om 15 uur. Zo kun je steeds kiezen en blijven voelen wat voor jouw lichaam het prettigst is. Alles onder het genot van heerlijke vegetarische en zoveel mogelijk biologische maaltijden. Neem voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep graag contact met ons op. Voor een uitstekende prijs kwaliteit.

Next

Oud en nieuw retraite. Yoga, meditatie, feest op schip Gorinchem. 5 dagen

yoga retraite oud en nieuw

De ochtenden worden veelal in stilte doorgebracht, in zoverre, dat we zowel in de gemeenschappelijke ruimten, als ook rondom het huis stilte in acht nemen. Waarbij we zeker ook culinair in de watten werden gelegd. Haar lessen worden ondersteund door Pranayama ademoefeningen en mindfulness. Tijd voor jou Aangeraden wordt om deze oud en nieuw retraite helemaal te reserveren als tijd voor jezelf; om niet of heel beperkt contact te zoeken met de buitenwereld zowel digitaal als telefonisch. In haar vroege tienerjaren is zij spontaan gaan mediteren. We eindigen de retraite op 1 januari omstreeks 13 uur. Deze retraite is opgebouwd uit 18 dagdelen van gemiddeld 3 uur les, afgewisseld met vrije middagen en avonden voor rust, ontspanning en om te genieten van de natuur en de prachtige omgeving.

Next