Imatran kylpylä kuntosali. kuntosalit imatra 2019-02-21

Imatran kylpylä kuntosali Rating: 8,5/10 1604 reviews

Liikunta

imatran kylpylä kuntosali

Yhteistyössä Imatran Teatterin kanssa tarjoamme elämyksen jossa yhdistettynä kylpyläloma sekä teatteriesitys Hiljaiset sillat. Lapsille ja nuorille löytyy leikkihuone ja —puisto, lapsiystävällinen uimaranta ja frisbeegolf-rata. Rata on osittain metsäinen ja osittain hiekkainen sekä sisältää korkeuseroja. Katso lomatarjoukset ja varaa loma verkkovaraamosta. Operatiivisen toiminnan pyörittämiseen perustettavan yhtiön omistus oli alkuperäisissä kaavailuissa Lomaliitto ry. Hiihtoleirit ja -paketit: Imatran Kylpylän kuntosali ja liikuntatilat sekä lähellä oleva Ukonniemen rullahiihtorata sekä suoraan kylpylän pihalta 20. Tulevat tapahtumat - Concept Finnrowing Oy 2.

Next

Imatran Kylpylä Fitness, Purjekuja 2, Imatra (2019)

imatran kylpylä kuntosali

Kuntosali, liikuntatilat ja kylpylän ympärillä olevat harjoitusmahdollisuudet antavat vauhtia harjoitteluun - palautumista kylpylän saunoissa ja altailla unohtamatta. Myös monipuoliset kokouspalvelut ja oheisohjelmat. Kylpylässä on tarjolla muun muassa aromaterapiahoidot ja hydroterapiahoidotKylpylässä on sauna, poreamme, höyrysauna ja turkkilainen sauna. Imatralla on viisi eri rataa. Kylpylän rakentamisen aikana oli monia rahoituksellisia ja toiminnallisia ongelmia.

Next

kuntosalit imatra

imatran kylpylä kuntosali

Muistattehan että torstain ulkotreenipaikalla jatkuu tässäkin lukkarissa mahdollisuus ulkotreeneihin. Vuosina 2000—2001 rakennettiin uusi hotellisiipi, joka nosti huonemäärän 136 huoneeseen, kylpylän brändiä kohottava Promenadi-katu, Taikametsän allasosasto, uusia kokoustiloja, uusi kahvila ja erillinen à la carte -ravintola. Concept2 Logbook 1000m soutukisa josta löytyy kaikille sopiva sarja ja tuloksen voit vetää 7. Ilmoittautuminen ja maksu suoraan ohjaajalle soutusalilla. Saattaapi olla, että illan jumpat on peruttu. The Sprints are a virtual indoor rowing championships modeled after the successful SkiErg World Sprints. Liikuntasaliin voit varata myös vakiovuoroja.


Next

Imatran Kylpylä Fitness, Purjekuja 2, Imatra (2019)

imatran kylpylä kuntosali

Kierrosaika on yleensä 4 - 4,5 tuntia. Imatran Kylpylästä löytyy useampi ravintola, kahviloita, kylpylä Taikametsä, hoitopalvelut, kuntosali ja myöskin keilahalli. Teatteripaketin hintaan sisältyy teatterilipun lisäksi majoitus 2 hengen huoneessa aamiaisella tai puolihoidolla aamiainen ja lounas tai päivällinen runsaasta buffet-pöydästä valitsemassasi huoneessa, uuden kylpylä Taikametsän vapaa käyttö, vapaa sisäänpääsy kuntosalille ja talon vapaa-ajan ohjelma. Imatran Kylpylässä nautitaan vedestä ja luonnosta kauneimmissa Saimaan maisemissa. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Reitti kiertää eteläisen Saimaan kaupunkien ja selkävedet katkaisevan Kyläniemen kautta ja sillä voi tutustua Saimaan mahtavaan laskujokeen Vuokseen sekä Saimaan kanavaan. Golf on kaunis puistomainen, 18-reikäinen golfkenttä Immalanhovin mailla luonnonkauniin Immalanjärven rannalla.

Next

Imatran Kylpylä Spa Apartments

imatran kylpylä kuntosali

Vuodesta 2010 alkaen yhtiön toimitusjohtaja on ollut Hannu Saarinen, ja vuodesta 2015 alkasen varatoimitusjohtaja on ollut Harri Hirvelä. Ota hetki itsellesi, vietä romanttinen loma rakkaasi kanssa tai järjestä irtiotto arjesta ystävien ja perheen kanssa. Imatran Kylpylässä on vielä muutamia villoja vapaana tulevana jouluna joten pidä kiirettä ja varaa omasi jo tänään. Tiloista löytyy ratkaisu niin yksittäiselle liikkujalle kuin urheilujoukkueelle tai työporukalle. Beauty Spa Wellamossa voit hemmotella vartaloasi ihanilla hoidoilla ja nauttia rentouttavasta hetkestä.

Next

Naantalin Kylpylä

imatran kylpylä kuntosali

Imatran Kylpylä operoi Messukeskuksen ravintolatoimintaa vuosina 1996—2000. Tervetuloa Saimaan rannalle Ukonniemen upean luonnon keskelle Kylpylälomalle Imatran Kylpylään Imatran Kylpylä Spa Resort on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja yksi Suomen parhaista kylpylöistä perheiden loman viettoon. Laitteet ovat nykyaikaiset ja tilat hyvät. Meille voi tulla tykyilemään, pikkujouluilemaan ja ihan vaan reilusti hikoilemaan. Imatran Kylpylä Oy:n toiminnan valmistelutyötä johti Savonlinnan Kylpylaitos Oy:n toimitusjohtaja Esa Löppönen. Pääurakoitsijan konkurssi juuri ennen hankkeen valmistumista toi omat ongelmansa. Joutsenon puolella puolestaan kuusi valaistua rinnettä, neljä hissiä, lasten hissi sekä lasten rinne.

Next

Endurance Fanatics

imatran kylpylä kuntosali

Myös perheen pienimmille seikkailijoille alle 130 cm löytyy rata, jossa yli 2-vuotiaat voivat kiivetä omatoimisesti. Katkaise arki tai vietä romanttinen viikonloppu nauttien lämmöstä, hemmottelusta, hyvästä ruuasta ja ennen kaikkea yhdessä olosta. Vastaanotossa: lisäravinteet, treenivaatteet ja -varusteet sekä kahvio. Muut palvelut: Hemmottelu- ja hoitopalvelut, kuntosali, Fitness, urheiluhalli, ryhmäliikuntatilat, Cycling-sali, keilahalli, risteilyt, ohjelma- ja elämyspalvelut, Puoti, nykyaikaiset kokouspalvelut. Katso joulunajan erikoishoidot ja varaa oma hemmotteluhetkesi jo tänään: imatrankylpyla. Joka päivä on mahdollisuus ajaa kovia kisoja tai nauttia vain maisemista ja toisten ajoseurasta.

Next

Imatran Kylpylä

imatran kylpylä kuntosali

Suunnittelu sisälsi leirintäalueen, sataman, urheilupaikkojen, kalastuksen, liikunta- ja kunnallistekniikan verkostojen ja kylpylän kehittämistä. Tuomme vanhan luostarikaupungin vuosisataisen kylpyläperinteen tyylikkäästi tähän päivään, ja lisäämme siihen vielä ripauksen ylellisyyttä, hippusen harmoniaa, rutkasti rentoa oloa ja kiireetöntä nautiskelua. Kylpylä on auki joka päivä. Latuprofiili sopii sekä kuntoilijoille että kilpaurheilijoille. .

Next

Endurance Fanatics

imatran kylpylä kuntosali

Kurkista mitä kaikkea ihanaa joulu kylpylässä pitää sisällään: imatrankylpyla. Kun tilojen laajennuksen suurinvestointi tehtiin vuosina 1999—2001, suunnittelusta vastasi Arkkitehtuuritoimisto Arktes Oy, pääsuunnittelijanaan Paavo Karjalainen. Yhteensä 159 huonetta, Kylpylä Taikametsä, loma-asuntoja ja sviittejä, saunoja, uima-altaita, kokoustiloja, keilahalli, kuntosali, ravintoloita, iltamenoa. Saimaan luonnonjäille pääset talvisin Rauhan rannasta Imatran kylpylän läheltä. Meillä vietät rentouttavan kylpyläloman tai energisen aktiiviloman makusi mukaan ympäri vuoden. Vuonna 2004 rakennettiin yksityisen puolen kesken jääneille perustuksille lomakylä, jota laajennettiin vuonna 2008.

Next