Erotske price majka i sin. Seks majka i sin, brat i sestra 2019-02-03

Erotske price majka i sin Rating: 8,3/10 1144 reviews

Sin i majka Incest

erotske price majka i sin

Bio sam sve bliže svršavanju. Tako me s tim iznenadio da sam se sva tresla. Ali ipak jednim okom pratio sam retrovizor i primijetio da otac povremeno miluje Mirjanine noge. Mali se nije jednom uhvatio u razmišljanjima kako bi bilo pojebati mamicu. Nagnula sam se stavivši obje ruke na kamin, onako isprčena kako bi me sin bolje vidio. Jadranka je sjela na rub kreveta sa zagonetnim izrazom na licu. Da stvar bude gora, nije to bila samo jebačina; dečko ju je oplođivao, punio spermom, radio joj je bebu, nešto što on sam nije bio u stanju Sve njegove slutnje potvrdio je Jadrankin glasni krik.


Next

Seks majka i sin, brat i sestra

erotske price majka i sin

» Spustio je glavu na prsa, a onda pogledao majku s đavoljim osmijehom, «A kada bi on to pristao…? Spustio je usne na moje rame. U jednoj stotinki vratila su mi se sjećanja na ševu, na to koliko sam uživala biti jebena…pušit kurac. Neznam, ali stvarno me to zainteresovalo kao to izgleda, jer veruj mi to mora da je neki nagon, nesto veliko u ljudima. U tom trenu čvrsto me primio za ruku i povukao na sebe. Zapazila sam da su svi ti mali drkaroši dešnjaci i da masturbiraju na isti način. » Prstić mu je kružio po mom paku. Dok ti otac gore spava? Bio je to prvi naš zajednički izlazak od kada smo postali ljubavnici.

Next

Mama i sinovi

erotske price majka i sin

Među nama je bila barijera od ručnika al sin je snažno nabijao preko pokušavajući mi stjerat kurac među noge. Sad svrši do kraja i daj mami da ti ga lijepo očisti. » Iz gume je izletila ljubičasta kurčina, a sjajan glavić već mu je kapao. Zašto se on zalijepio za mene, ni danas mi nije jasno. Eto kevo sad znas kako je u Danskoj bilo. «Kao što sam rekla, mamu ti takve stvari ne diraju! Morala sam brzo gutati kremicu da mi se ne prelije iz usta.


Next

Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

erotske price majka i sin

U kevo pa ti sad. Rastrackala sam sve što mi je iskapalo po posteljini s uzorkom Formule 1, a zatim sam uzela jastuk, gurnula si ga među noge i trljala se do orgazma. » Očajnički sam trebala svršiti. Bila sam okrenuta licem prema kaminu a dupetom prema dječaku. », zalijepio je zločestog smajlića.

Next

U bračnoj postelji sa sinom 2

erotske price majka i sin

Nije to sve, imala sam filing…. Otac me je pogledao, dao mi znak očima, izvukao kurac iz majke i povukao me prema njoj. Govorila mi je da bi trebala da izlazim sa njom i da se malo vise opustim da ostavim nekad sina kod bake. Najstariji je bio taj mali Mihael; možda je imao i više od 14 godina, ali još je išao u osnovnu školu što nije bilo ništa čudno za djecu u kvartu u kome smo živjeli. Ja ću te napumpati od prve, vidjet ćeš! Moj siroti Francek nije ništa uopće ni zapazio, ali zato Rvatin 9 i Jakša 12 jesu. Opet sam zaklopila oči, i tada sam osjetila kako mi se Mihaelova koljena zabijaju među bedra i šire ih.

Next

Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

erotske price majka i sin

Prišao je našem autu i mi smo se skamenili. Bilo je to krivo, ako ne zakonski onda moralno svakako je, no jesam li se iskreno kajala? Nisam mogla vjerovati da mu opet to dozvljavam…kao kurva…. Rukom sam se obrisala među nogama. Kada sam vidio da joj iz pičke curi po plahti koliko je bila napaljena skroz sam se pogubio. I tako sam razmišljala kako nisam nimalo loša za majku već velikih sinova kada je stariji pokucao.

Next

Majka i ljubavnica 3

erotske price majka i sin

Svršio sam prije oca i legao da se odmorim. Klecao je na kolenima i mazio mi butine, kad je poceo da mi hvata unutrasnju stranu butina naglo sam ustala popravila suknju i odjurila u svoju sobu. » Nije mogao vjerovati svojim ušima; ovakva ponuda do nedavno se činila nevjerojatnom a sada je majka sama nudila da ju tuca baš u položaju na koji je bezbroj puta drkao. «Ma šta bi bilo glupo… osjećaš što osjećaš… Tata i ja pokušavamo dobiti bebaća već sedam godina, i ništa…» «Zašto? A ja sam tvoja princeza…princeza zaljubljena do ušiju», rekla je mazno. Jedva sam čekala da vidim oće li Jakša progutati udicu i na što ću poslije naići.

Next

U bračnoj postelji sa sinom 2

erotske price majka i sin

To me toliko potreslo da sam počela plakati. Odgurnula sam malog, a on nije imao ni toliko snage da se zadrži na krevetu već je samo pao na pod. On me držao za guzu, širio je i pokušao ući još dublje u pipicu. To je isto nužno za oplodnju? Omotala sam se u ručnik i mirno ga pitala što hoće. Prateći gdje se ljudi druže napravila sam si profile na svim poznatijim stranicama tipa Myspacea i Facebooka koji su se pokazali korisnijim od Tulumarke i Iskrice koje sam zato otpisala. Pokušala sam govoriti smireno, objasniti mu što se desilo, da je mjesečario, no da mu ništa ne zamjeram.

Next